Gardiner og møbelstoff

Gabriel
 
Gabriel er eit dansk nisjeselskap som utviklar, produserer og sel møblar, tekstilar og relaterte produkt som skal brukast i område der eigenskapar, design og logistikk møter ufråvikelege krav, og kor kvalitet og miljøforvaltning må dokumenterast.
Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS
 
Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS er ein av Skandinavias leiande produsentar av møbelstoff til kontraktsmarkedet. I tillegg er dei ein betydeleg leverandør av bunadstoff i Noreg. Heile produksjonen, frå farging av fiber og spinning av garn til veving og ferdigstilling av møbel- og bunadstoffet skjer i lokala på Lillehammer. I samarbeid med utvalde eksterne designerar og sin eigen designavdeling, jobbar Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS for å utvikla nye og spennande design av høg kvalitet til kolleksjonen sin.
ia Torgersen
 
ia Torgersen er ein tekstilkunstnar og designar som tilbyr ein stor kolleksjon flammehemmande tekstiler i mange kvalitetar som vert nytta til mellom anna gardinger, nedblending, skjerming, dusjforheng, sengeforheng og sceneteppe. Machande møbelstoff i vaskbar ull gjer det enkelt å få ein god heilskap.
Innvik Sellgren
 
Innvik Sellgren er den største leverandøren av møbelstoff som har heile produksjonen i Noreg. Innvik Sellgren er fokusert på kvalitet, design og fleksibilitet, og er konkurransedyktige på pris. Innvik Sellgren satsar på stoff i reint ull og Trevira. Med anlegg i Innvik og på Tingvoll, gode råvarer og moderne designavdelingar, står dei parat til å møta utfordringane som kundane gir dei.

 

BØRVE INTERIØR AS | Tyssedalsvegen 10B, 5750 Odda | post@boerve.no | Webdesign: HildeN | © 2009