Møblar

Aarsland Møbelfabrikk AS
 
Aarsland Møbelfabrikk AS har lange tradisjonar innan møbelproduksjon og står no fram som ein av landets leiande produsentar til kontor og andre offentlege miljø, som barnehagar, hotell og liknande.
Dencon
 
Dencon er eit dansk selskap som leverer kontormøblar primært til Nord-Europa, USA og Midt-austen. 40 års erfaring med møbelproduksjon og nokon av dei dyktigaste designerane på markedet, gjer Dencon til ei særdeles sterk og påliteleg partnar, som ynskjer å vera ein betydande leverandør til innretningen av kontorarbeidsplassar i framtida. Dencon har som mål å forsyna den profesjonelle brukar med ergonomisk korrekte og funksjonelle arbeidsplassar i eit attraktivt design og prisnivå.
Edsbyn
 
Edsbyn har over hundre års erfaring i møbelproduksjon. I dag blir praktisk talt alle ressursar via til utvikling, produksjon og maredsføring av møblar til kontoret. Edsyn sitt marked er primært Sverige, Noreg og Danmark. Selskapet har 290 avsatte.
Scan Sørlie AS
 
Scan Sørlie AS er ei bedrift med lange tradisjonar innan tilverknad av møblar til det private og offentlege prosjektmarkedet. Med fagkompetanse og lang erfaring, kombinert med ei alltid søkande merksemd for ny design, gode funksjonsløysingar og kundetilpasning, er Scan Sørlie eit godt val som samarbeidspartnar. Scan Sørlie er «stor nok» til å yta topp service, men også «liten nok» til å ha kunden i fokus!

 

BØRVE INTERIØR AS | Tyssedalsvegen 10B, 5750 Odda | post@boerve.no | Webdesign: HildeN | © 2009