Kontorstolar

HÅG
 
HÅG er Skandinavias leiande produsent av kontorstolar og blant dei ti leiande produsentane i Europa. HÅG har motteke mange prisar og utmerkingar for sitt designarbeid. HÅG har arbeidd med å utvikla og produsera orginale sitjeløysingar sidane 1943.
NCP
 
NCP har sidan 1932 produsert stolar, bord og tilbehør til offentlege rom. NCP har som mål å produsera miljøvenlege kvalitetsmøblar til konkurransedyktige prisar.
RH Stolen
 
RH Stolen er eit av Europas leiande selskap innan ergonomisk sitjemåte. Innanfor deira satsing på ergonomi, legg dei og stor vekt på korleis stolane skal sjå ut. RH Stolen har ein filosofi om at stolar som er flotte å sjå på, også kjennest betre å sitja i.
Savo
 

Savo designar og markedsfører kontorstolar for det norske og internasjonale markedet. Bedrifta er mest kjend for det trendsetjande sitjekonseptet som gjer Savo sine kontorstolar til kanskje dei mest avanserte ergonomiske stolane internasjonalt. Savo har fått Norsk Designråds Merket for God Design for fleire av sine modellar. Savo har hovudkontor i Oslo og har dotterselskap i Danmark og Sverige.

 

BØRVE INTERIØR AS | Tyssedalsvegen 10B, 5750 Odda | post@boerve.no | Webdesign: HildeN | © 2009