Helse

Helland
 
Helland Møbler er ein av dei leiande produsentane av møblar til offenteleg mijlø i Noreg. Deira målsetjing er å skapa formsikker design, utvikla fleksible løysingar og halda høg kvalitet. Hjå Helland Møblar er dei overbeviste om at menneske ventar lettare, samarbeidar meir og oppnår bedre resultat i eit miljø som er både funksjonelt og designmessig tiltalande.
Molift
 
Molift er eit internasjonalt selskap som utviklar produkt for flytting og handtering av pasientar innan helsesektoren, som mest mogeleg etterliknar naturlege løfte- og oppreisningssituasjonar. Molift stiller strenge krav til kvalitet og funksjonelle løysingar for produkta, og ynskjer dessutan å tilby den beste servicen på markedet for sine kundar og brukarar. I tillegg til at produkta tilfredsstiller alle nasjonale og internasjonale standardar og reglar, har fleire av produkta garanti på inntil 5 år.
VAD
 
VAD produserer og leverer norskproduserte sitjeløysingar med naturleg tilhøyrande produkt. Dei har som målsetjing å bidra til gode, funksjonelle og elegante møbleringsløysninger til kundar innan kontor, konferanse, auditorier, sitjesoner, helse, institusjon, samt skip- og offshoremarkedet.

 

BØRVE INTERIØR AS | Tyssedalsvegen 10B, 5750 Odda | post@boerve.no | Webdesign: HildeN | © 2009